Termeni si conditii

www.buldo.ro este un site tip “anunturi” din domeniul utilajelor, buldoexcavatoare de inchiriat sau de vanzare, dubite si alte echipamente grele. Buldo.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul publicat de catre utilizatori, de corectitudinea informatiilor sau de sursa imaginilor. In cazul in care sunteti proprietarul unui anunt sau a unei imagini si considerati ca drepturile v-au fost incalcate, ne puteti trimite o sesizare la office@buldo.ro iar un administrator o sa analizeze cererea dumneavoastra. In acelasi timp, nu avem competenta pentru a lua decizii de natura judiciara sau penala, astfel incat va recomandam sa va adresati organelor competente in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile. Totusi, apreciem daca ne veti trimite pe email mai multe informatii, pentru a vedea daca putem sa va ajutam in acest sens.

Inregistrarea pe acest site este gratuita, insa adaugarea anunturilor se poate face gratuit sau contra-cost, in functie de politica de preturi si de vanzari. Aceasta politica de preturi poate fi modificata fara o notificare in acest sens, insa pachetele achizitionate deja nu vor avea de suferit. Pentru mai multe informatii despre plati, va invitam sa cititi pagina “Pachete publicitate”.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza termenii si conditiile fara o notificare prealabila. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa parasiti www.buldo.ro
Acest portal își propune să vă ajute să găsiţi absolute orice utilaj din domeniul construcţiilor, fie că este vorba de un bulldozer, excavator, sau – de ce nu – un buldoexcavator: Basculantele, autogrederele, vibrocompactoarele, macarale, încărcătoarele frontale (“wola”), și nu numai, toate sunt ordonate în funcţie de răspândirea lor geografică. Puteţi astfel să vă găsiţi aici – de exemplu – un excavator senilat (sau mai multe!), eventual si un trailer (pentru transport) astfel încît să vă duceţi la bun sfârșit lucrarea începută fie că este in Timișoara, Cluj, Constanţa, Iași sau Craiova. Dacă sunteţi proprietarul unui utilaj (sau si mai bine, aveti mai multe!) sunteţi binevenit sa adaugaţi câte un anunţ pentru fiecare dintre utilaje, însoţit de cât mai multe detalii (descriere, capacitate de lucru, pret, alte conditii) si neapărat fotografii reale ale maşinilor la lucru.

Abonati-va la Newsletter

Va vom trimite pe mail cele mai noi informatii

Autentifica-te in contul tau
In cazul in care nu ai un cont, inregistrarea se face automat cand adaugi un anunt

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?
 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up